Risico- Inventarisatie en -Evaluatie Consultants
Meer te weten komen over RI&E's?
Lees hier ons blog.
Bedrijfshulpverlening in de Horeca
BHV in de horeca: Wat houdt het in? Bedrijfshulpverlening (BHV) omvat alle maatregelen die genomen…
Arbeidsrisico's in de zorg
Het is van belang van dat arbeidsrisico’s in de zorg in kaart worden gebracht. De…
Welk risico loop ik als mijn RI&E niet op orde is
U, als werkgever, loopt risico als uw RI&E niet op orde is. Als werkgever bent…
Arbeidsrisico's in de Horeca
In deze blogpost bespreken we de belangrijkste arbeidsrisico’s in de horeca. De horeca is een…
Waarom moet een RI&E up-to-date blijven?
Het belang van up-to-date zijn Wilt u ook weten waarom een RI&E actueel gehouden moet…
Nieuwe Branche RI&E voor bakkers
Nieuwe branche RI&E voor Nederlandse bakkers! De Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging is een samenwerking…
De Nederlandse Arbeidsinspectie controleert de Horeca op de RI&E verplichting
De horeca heeft een brief ontvangen over de RI&E omdat de Nederlandse Arbeidsinspectie heeft aangekondigd…
De RIEspecialist in de krant
REEUWIJK – Grote veranderingen komen tot stand door kleine stapjes te nemen. Vanuit deze visie…
Een RI&E zelf uitvoeren, uitbesteden of een combinatie?
Wanneer je als bedrijf werk maakt van de RI&E, kom je voor de keuze te…
Wat kost een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E)?
Wanneer je een RI&E uitbesteedt aan een gespecialiseerd bedrijf zal een goede RI&E tussen de…